Siirry suoraan sisältöön.

Palvelussa käytetään evästeitä, jotka mahdollistavat tunnistautumisen palveluun. Lue lisätietoja palvelun tietosuojasta.

Käytössäsi on vanhentunut selain. Päivitä selaimesi, jotta varmistat parhaan mahdollisen käyttökokemuksen.

Todistukset väestötietojärjestelmästä

Tässä palvelussa voit tilata Digi- ja väestötietoviraston myöntämiä todistuksia. Tilausta varten sinun täytyy tunnistautua pankkitunnuksilla tai Mobiilivarmenteella. Todistukset ovat maksullisia ja maksu suoritetaan tilauksen yhteydessä verkkomaksuna.

Etsin virkatodistusta, mitä tilaan?

Todistus Suomeen
Jos tilaat todistuksia suomalaista toimijaa varten, saat todistuksen sähköisenä PDF-dokumenttina. Todistukseen ei lisätä allekirjoitusta, eikä siihen voi myöhemmin lisätä käännöslomaketta tai Apostille-todistusta.
Voit ladata todistuksen heti maksamisen jälkeen. Voit tilata todistuksen myös Suomi.fi-viesteihin. Voit ottaa Suomi.fi-viestit käyttöön tilauksen yhteydessä. Todistuksia ei toimiteta paperipostina eikä tietosuojasyistä sähköpostitse.

Todistus ulkomaille
Jos tilaat todistuksia ulkomaisen viranomaisen tai muun toimijan käyttöön, saat ne paperipostina kotiosoitteeseesi, sillä pääsääntöisesti ulkomailla tarvitaan allekirjoitettu todistus. Käyttöalueesta riippuen voit tilata lisäksi EU-käännöslomakkeen tai Apostille-todistuksen.

Todistuksen tilaus ulkomailla
Jos asut ulkomailla, et voi tilata elossaolotodistusta. Saat muut todistukset sähköisenä PDF-dokumenttina tai paperipostina kotiosoitteeseesi sen mukaan, tarvitsetko todistuksen suomalaista toimijaa varten vai ulkomaille. Tilaaminen vaatii suomalaiset tunnistautumisvälineet, esimerkiksi pankkitunnukset.

Jos et voi käyttää tätä palvelua tai tarvitset todistuksen laajemmilla tiedoilla tai muussa muodossa, tutustu muihin tapoihin tilata todistus Digi- ja väestötietoviraston sivuilla(Avautuu uuteen ikkunaan).

Hinnasto

Todistukset tulee maksaa tilauksen yhteydessä verkkomaksuna
Hinnastoa ladataan...

Avaa todistus ja aloita tilaus: